“Kamogawa. Tropiciele smaków. Drugie danie” pod patronatem Torii

Już 19 czerwca nakładem Wydawnictwo Relacja ukaże się kontynuacja powieści „Kamogawa. Tropiciele smaków” Hisashi Kashiwai!
 
“Kamogawa. Tropiciele smaków. Drugie danie” to czuła historia nietypowego duetu detektywów i nostalgiczna eksplozja japońskich smaków już od pierwszej strony. Jednak to nie jest tylko opowieść o samych daniach i azjatyckiej kuchni. To przede wszystkim pełne zadumy oraz poruszające historie, które pozwolą czytelnikom oderwać się od rzeczywistości.
Jak smakowało bento z wodorostami, które ojciec przyrządzał synowi do szkoły? Smażony ryż, który przygotowywała mama wziętej modelki? Miska ryżu z tempurą, którym w przeszłości zajadała się gwiazda jednej piosenki?
Pyszna lektura, która rozgrzeje serca i żołądki.
 
Polecamy!